วันพฤหัสบดีที่ 4 มกราคม พ.ศ. 2561
Steamed egg
steam eggs is one of those easy Chinese comfort foods that you can never go wrong with. It’s so easy to make and looks super delicate and elegant. It can be rustic or fancy…rural or uptown. It’s a great dish for young kids and the elderly. Poor Sarah is sick with a nasty cold, so I figured it would be a good time to make her a Chinese steamed egg for a cold remedy.
สมัครสมาชิก:
ส่งความคิดเห็น (Atom)
ผู้จัดทำ
Jindaporn Pintong M.6/3 No.35 น.ส. จินดาพร ปิ่นทอง ม.6/3 เลขที่ 35
-
ไข่ตุ๋น เป็นอาหารแบบญี่ปุ่นโบราณที่ทำจากไข่คัสตาร์ดที่ผ่านการนึ่ง ได้รับความนิยมเพราะมีความหลากหลายของไส้พิเศษ อาทิ กุ้ง แปะก๊วย ลูกชิ้นปล...
ไม่มีความคิดเห็น:
แสดงความคิดเห็น